top of page
Bakgrunn.png

OM oss

Aksjeselskapet Granlund Inneklima AS ble stiftet 18.06.2021. Daglig leder og styreleder er Lars Thomas Johansen Granlund og han driver selskapet framover med kona Charlotte Johansen Granlund som styremedlem og støttespiller.

Vårt mål er å kunne utføre faget på en grundig, kompetent og jordnær måte slik at både kunder som kan faget og kunder som ikke kan noe om faget, har en trygg samarbeidspartner å lene seg på.

Både privat og næring er representert i vår kundeportefølje men mest for næring.

Arbeidet med å starte og drifte et AS er spennende og intensivt, men for at selskapet skal overleve i lengden så må også det faglige være, on point. Dermed startet Lars Thomas samtidig opp med studie som er veldig aktuelt i tiden framover, nemlig fagskole ingeniør, Klima Energi og miljø.

Priser i Granlund Inneklima er konkurransedyktige og håndteres på forskjellige måter etter hva som er etterspurt.

Et eksempel vil være serviceoppdrag/feilsøkinger uten serviceavtale, i slike tilfeller blir kunden oppgitt en pris over ønsket medium. 

Kunder med serviceavtale og eller bidrar med større oppdragsmengde vil kunne få enda bedre priser basert på størrelse eller mengde oppdrag.

Dette er ærlige, redelige og nøkterne priser som skal til for å overleve samt å kunne ha et overskudd som er bærekraftig, for videre utvikling og langsiktighet.

Legg merke til at vi ikke driver med villedende priser som avanserte rabattsystemer, vi er ikke de billigste på markedet men vi langt fra de dyreste.

Granlund inneklima AS skal klare å lønne ansatte slik at en kan overleve godt i dagens samfunn og hele tiden utvikle sitt fagfelt og tjenester for kunder.

Vi håper markedet ønsker oss velkommen.

Energimerking.png
bottom of page