top of page
Bakgrunn.png

Montering av kanalnett

Montering og i hvilken grad?

Vi i Granlund Inneklima AS utfører monteringer i forskjellig omfang, vi har riktig kompetanse for utførelse og prosjektering av eksisterende anlegg og mindre nye anlegg men vi mangler tiltaksklasse.

Dette er på grunn av at regelverket er veldig firkantet, vi mangler fagbrev innen ventilasjonsfaget som kun var mulig å ta for noen år siden, vi mener at elektriker fagbrev og høy tid i ventilasjonsfaget er en god blanding for å kunne utføre vår jobb. Uansett er fagskoleingeniør utdannelse under veis og vil gi oss ønskede tiltaksklasser.

Dette betyr i praksis at vi må søke om erklæring om å utføre søknadspliktige jobber på forhånd. Derfor holder vi oss ofte til det vi kan innenfor servicemarkedet. 

Vårt første boligprosjekt var en tomannsbolig på Skjetten der vi monterte sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg, størrelsen var på ca 200m2 per del.

Utover dette har vi hatt forskjellige montasjejobber i butikker og lignende på næring.

Montering av kanalnett
Montering av ventilasjonsanlegg

hva kan vi tilby?

Granlund Inneklima kan montere det meste som ikke er søknadspliktig men hvis en eksisterende kunde ønsker en ny montasje kan vi søke kommunen på forhånd.

Vi kan derimot montere det meste innen Rehab og på servicemarkedet.

Vår pris blir som avtalt, kommunikasjon og planlegging samt veldig god kundebehandling har vi også fått gode tilbakemeldinger på

Ønsker dere et tilbud er det bare å ta kontakt ved å ringe, send mail med knappene under teksten eller bruk kontaktskjema på bunnen av siden.

  • Black Facebook Icon
bottom of page